Avaliações de AMOROSO Amersfoort

Avaliações recentes

5.0
Jana
Ontem

Altijd super lekker, vers en nu met extra korting helemaal super 😉👌

Melien
19 setembro 2022

Na meer dan een uur wachten kreeg ik een lauwe pizza, erg teleurstellend. Zonde ook want de smaak is volgens mij wel goed maar kwam nu niet ui de verf met een lauwe pizza.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

KF
17 setembro 2022

Weer hele lekkere pizza's. Goed heet toen ze uit de doos kwamen, dat is toch het allerlekkerste.

E.Laroy
10 setembro 2022

2 dagen achter elkaar besteld! Echt heerlijke pizza's met bijzonder lekkere en verse ingrediënten, je kan proeven dat deze pizza's met liefde en passie worden gemaakt. En wederom super snel bezorgd, tot nu toe echt de beste pizza's van Amersfoort.

Robert
9 setembro 2022

top, goede boden en goede toppings

E.Laroy
8 setembro 2022

Super snel bezorgd en echt heerlijke pizza's vol belegd met verse ingrediënten, hier gaan we vaker bestellen!

A Poppema
2 setembro 2022

Heerlijke pizza!

Ditte
29 agosto 2022

Ontzettend lekkere pizza en een hele vlotte bezorging. Wij gaan vaker bestellen!

Nina
28 agosto 2022

Hele lekkere pizza’s

Kirsten
27 agosto 2022

Als er pizza gegeten gaat worden, dan wordt er gezegd: Amoroso! Origineler en lekkerder dan de bekende pizzamerken. Ze waren weer verrukkelijk!! Tot de volgende keer!!

Matcha
22 agosto 2022

Heerlijke pizza's met originele combinaties en goede service! Schone en mooie zaak, aardige bediening. Zeker onze favoriete pizzaria in Amersfoort!

Jon
20 agosto 2022
Linde
20 agosto 2022

Een prima pizza, maar €2 voor 7 olijven én €2 voor een handje rucola vind ik diefstal.

Michel Bara
16 agosto 2022

Goede en lekkere pizza, betaalbaar,, en de eigenaar(?) is zeer vriendelijk!

John
14 agosto 2022
Nina
14 agosto 2022

Heerlijke pizza’s, echt goed deeg en netjes bezorgd!

Kirsten
13 agosto 2022

We hadden 6 pizza's besteld en ze waren allemaal heerlijk!! Originele pizza's, vriendelijke bezorger en de pizza's waren goed heet. We komen terug!

c
13 agosto 2022
Frank
9 agosto 2022
Dennis
7 agosto 2022

Wat een heerlijke pizza's !! Onze complimenten!

Meesters
4 agosto 2022

Verrukkelijke combinaties.

Peter
4 agosto 2022

Precies op tijd, pizza amorosa was wat te vochtig, wel lekker

John
28 julho 2022

Duurde wel lang 1 uur moeten wachten

RM
25 julho 2022

Heerlijk gegeten. Een van de beste pizza's die ik ooit heb gehad.

Florian van der Kolk
25 julho 2022
Mvv
21 julho 2022

3 pizzas besteld Helaas waren er 2 pizzas heel nat waardoor je de pizza met mes en vork moest eten anders zat je helemaal onder omdat hij droop en vochtig was van de ingrediënten. Qua smaak waren ze wel lekker! De pizza met geitenkaas was wel echt lekker knapperig en naar ons idee zoals een pizza moet zijn. Bestellen en bezorgen gaat makkelijk, nette bezorging ook netjes optijd.

Julia
17 julho 2022

Good pizza!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roos
16 julho 2022

Heerlijk verse ingrediënten, zelfs de oregano was vers! De bezorging was op de minuut op tijd, heel fijn.

Ed
16 julho 2022

Weer top

W.S.
8 julho 2022

Heerlijke pizza, beter dan NY of Dmno's!!

Jom
1 julho 2022

Heerlijk & op tijd bezorgd

Tessa
27 junho 2022
Boddeus
27 junho 2022

Heerlijke pizza's met een alternatieve touch

Florian
21 junho 2022

De beste pizza’s van Amersfoort.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eline
19 junho 2022

Heerlijke pizza's. Kinderen smullen er ook van. Leuk een keer wat anders op de pizza dan de standaard Italiaanse toppings! Pizza Annaar was heerlijk! Jammer genoeg één pizza een andere gekregen dan besteld.

Inge
12 junho 2022

Heerlijke pizza's! Perfecte bodem met verrassende ingrediënten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ralf
12 junho 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was zoals aangekondigd, alles top. Neem echt een van de speziale!

Laurens
11 junho 2022

Beste pizza in amersfoort

Hendrix
10 junho 2022

Toetje te weinig, prima opgelost met nabezorging, chapeau Amoroso. Tot de volgende keer!

Pieter
5 junho 2022

Pizza’s volledig koud bij aankomst

Patricia van der Meer
3 junho 2022

Het was als altijd super lekker en we zijn maandag de 30e bij jullie geweest en dat was ook net zo lekker. Jullie staan bij ons nu op nummer 1!

Paula
30 maio 2022

Ruim belegde en heerlijke pizza’s op tijd bezorgd

Steven Bakker
30 maio 2022

Heel lekker deeg en de bezorging was netjes op tijd. Wij hebben enkele specialiteiten geprobeerd, waaronder de pizza's met dadels en avocado's. Die waren erg lekker, maar wel heel anders dan je van een pizza verwacht. Dus een aanrader voor avontuurlijke eters. ;)

Martijn Giezen
28 maio 2022
Marcel Peters
19 maio 2022

Bij bezorging werd er vriendelijk aangeboden om te vertellen welke pizza in welke doos zat. Heel attent

Suzanne
18 maio 2022

Lekkere pizza's! Wij gaan vaker hier bestellen.

Lammert Huizinga
14 maio 2022

De pizza smaakte prima en was op de afgesproken tijd klaar. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen

Rosanne
14 maio 2022

Nog steeds erg lekker maar pizza is niet heel warm bij aankomst en koelt snel af. Pinsa kan niet online worden besteld.

Bionda
13 maio 2022

Echt lekkere pizza!

Joeri
2 maio 2022

Gewoon de beste pizza’s van Amersfoort. (En ja, wij hebben heel veel ervaring). De speciale zijn ook echt een aanrader, voor als je eens iets anders wil proberen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Semih
26 abril 2022

Perfect op tijd bezorgt en de pizza’s waren lekker

Caroline
24 abril 2022

Wat een heerlijke pizza's! Lekkere bodem en topings. Snel bezorgd. Aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harm
24 abril 2022

De pizza’s van Amoroso smaken overheerlijk. Super vers, heerlijke bodem, en nog gezond ook. Bezorging op tijd. Aanrader!

Rita
23 abril 2022

Altijd superlekker hier. Voor het eerste panna cotta besteld: wow, echt geweldig! Tip: bestel wat extra’s pizza’s voor de volgende dag, in de contactgrill of over verwarmen en ze zijn ook nog fantastisch! Heel blij met Amoroso

Vera
21 abril 2022
Robert
20 abril 2022

Lekkere pizza's en mooie smaken

henk p
19 abril 2022

Een verrassend lekkere pizza. Heel lekkere, luchtige bodem en prima toppings!

Mas
16 abril 2022

Heerlijke smaak en heerlijke deeg! Ook lekker warm ten tijde van bezorging.

John
15 abril 2022
Krol
15 abril 2022
Joshua
11 abril 2022

Gezonde en heerlijke pizza!

Anton
6 abril 2022

Erg lekkere pizza's. Precies op tijd bezorgd. Mijn complimenten, tot de volgende keer !

Ed
1 abril 2022

Lasagna Bolognese gegeten; complimenten, superlekker!

Jaap
27 março 2022

Weer erg lekker! Verse ingrediënten, lekkere specials en goed warm bezorgd. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
26 março 2022
Guido
26 março 2022

Super, op tijd, kwaliteit en heel vriendelijk. Top

Gijs van der Poel
20 março 2022

Goede pizza’s! De bodem heeft een fijne smaak door het volkorenmeel, erg lekker. Bodem had net iets langer gebakken mogen worden zodat het wat knapperiger was maar dat kan een persoonlijke voorkeur zijn. Ingrediënten goed van smaak en rijkelijk belegd.

Mas
19 março 2022
Niels
13 março 2022

Zeer lekkere pizza,s mooi op tijd geleverd. Pikante salami als extra beleg was vergeten, maar dat kan altijd een. Keer gebeuren. Ik Ga er zeker nog eens bestellen

Anoniem
12 março 2022
Eus
12 março 2022

Heerlijke pizza! En lekker snel bezorgd

Willem
5 março 2022

Heerlijke pizza’s. Anders dan al die ketens. En dat maakt het lekker en bijzonder. En de bezorging was stipt op de aangegeven tijd.

Neelke
3 março 2022

Heerlijke pizza's, vriendelijke mensen

Neeltje
28 fevereiro 2022

Pizza's met bijzondere smaken, erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
26 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Mas
26 fevereiro 2022

Heerlijke pizza’s! Geen klont deeg en een blok op je buik. Heerlijke smaken en vers!

Astrid
25 fevereiro 2022

Heerlijk!! Een aanrader: pizza Amoroso! Wat een feestje voor je smaakpapillen!

John
21 fevereiro 2022

Lekker ga zo door

Eri
17 fevereiro 2022
3816
14 fevereiro 2022

Lekker en goed belegde pizza!

Ilse
12 fevereiro 2022
John
12 fevereiro 2022

Top kwaliteit ,blijf zo doorgaan

Tjeerd
11 fevereiro 2022

Echt weer heerlijke pizza’s! Bodem is bijzonder luchtig. Ga ik vaker doen

Lucas
8 fevereiro 2022

Pizza zoals in italie

Aline
5 fevereiro 2022

Op tijd en vriendelijk bezorgd, lekkere pizza’s! We waren -alweer- blij!

Michelle
5 fevereiro 2022

Heerlijke, bijzondere pizza's

Harmjan
5 fevereiro 2022

Ahmad en Aziz, de pizza's waren weer heerlijk! Voor een feestje is het heerlijk om een aantal verschillende pizza's samen te eten. De gasten zijn altijd verrast door de kwaliteit en bijzondere smaken.

Smit
4 fevereiro 2022

Heel lekker pizza's. Top dat het een volkoren bodem is!! Bijzondere toppings. De Calzone was rijkelijk gevuld alles vers en van goede kwaliteit!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Iris van den Heuvel
4 fevereiro 2022
wij zijn groot liefhebber van Amoroso. Na het verdwijnen van La Pulcinella 2000 aan het neptunesplein hebben we bij jullie een te gekke pizzeria teruggevonden. De crossover met midden oosters is erg geslaagd! Ik ben gek op jullie gekarameliseerde uien, da
2 fevereiro 2022
John
2 fevereiro 2022
Luuk
30 janeiro 2022

4 redelijk koude pizza. Ook extra Rucola voor €1 gekocht en ontbrak gek genoeg. Bezorging 20 minuten later dan aangevraagde tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjeb
30 janeiro 2022
Elske
26 janeiro 2022

Weer erg lekker! En ruim binnen de tijd bezorgd en nog goed warm

Fatima
25 janeiro 2022

Ik bestel binnenkort opnieuw bij AMOROSO, Wanneer je overdag een lange werkdag achter de rug heb, is het ideaal om bij hen te bestellen. Een goed menu waaruit je verschillende dingen kunt uitkiezen. Het eten wordt snel thuisbezorgd. Top service en deli

Aliem
22 janeiro 2022

Heerlijke pizza, vriendelijke en snelle bezorging

Harold Aalbers
22 janeiro 2022

De pasta eb Calzone waren bijzonder geslaagd

Admiraal
21 janeiro 2022

Bijzondere pizza met verrassende ingrediënten zoals granaatappel en dadel. We misten alleen het bakje olijven die we wel besteld hadden en het bakje knoflooksaus bij de shoarma pizza. De bestelling werd bij ophalen in de achterbak gezet ivm quarantaine van ons gezin, goede service!

Marianne
20 janeiro 2022
HM
18 janeiro 2022

Bezorging keurig op tijd, de pizza's lekker; vooral de speciale variant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
17 janeiro 2022

Helaas extra ingrediënt truffelsaus vergeten maar verder was het weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ali
16 janeiro 2022

Alles moet beter

Verlaan
15 janeiro 2022

Mooie pizza’s / goede bodem / op tijd en goed warm / knap !

Alphonzo
11 janeiro 2022

Perfecte pizza's; verrassende keus aan toppings, supersnel bezorgd. Klasse!

Harry
10 janeiro 2022
John
7 janeiro 2022

Een betere calzone bestaat er niet De beste in Amersfoort

Willem
6 janeiro 2022

Heerlijke pizza’s. Eindelijk eens iets anders dan de standaard pizza’s die je ‘overal’ kunt krijgen. Echt een aanrader!

John
5 janeiro 2022

Lekker ,en snel Hoop dat ze de kwaliteit blijven houden in de toekomst

Selma Custers
3 janeiro 2022

Heerlijke pizza's! De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, ze maken hun producten met veel liefde en het het assortiment is erg lekker en verrassend. Probeer ook de Italiaanse pizza's met smaken uit het Midden-Oosten. Die vond ik zelf origineel en heerlijk. Aanrader!

B
2 janeiro 2021

Super lekker! Baba ganoush was vergeten maar werd later alsnog snel bezorgd met een dessert erbij als excuus, wat een top service! Beste pizza van Amersfoort!

Aline
30 dezembro 2021
B Kellerman
29 dezembro 2021

De pizza was niet warm toen deze bezorgd werd. Heb hem uiteindelijke nog in de oven moeten leggen om enigszins een warme pizza te eten. De pizza zelf was heerlijk toen deze warm was.

K
26 dezembro 2021

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sacha
26 dezembro 2021

Wat een geweldige pizza’s!! Heerlijke bodem en goed van smaak. En ook nog eens hele vriendelijke mensen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tjeerd
24 dezembro 2021

Echt anders dan andere pizza’s. De bodem is luchtig en verrassend lekkere smaken. Ik kon de pizza makkelijk op, zonder dat volle gevoel. Voor hethaling vatbaar!

O. Jansen
24 dezembro 2021

Enorm heerlijk gegeten, zeer rijke smaak en het deeg was ook perfect gegaard. Een aanrader!

Harmjan
23 dezembro 2021

T was weer lekker, Ahmad en Aziz! Goed bezig

Arjen
22 dezembro 2021
Hilde
22 dezembro 2021

Hele goede pizza! Lekkere dunne bodem, buitenrand heeft een perfecte bite en de tomatensaus is heel erg lekker. Kwaliteit van de ingredienten proef je. Aanrader!

Arjen
21 dezembro 2021

We kozen vier pizza’s uit de categorie ‘Speziale’ en dat waren ze ook, heel speciaal. Heerlijke bodem en uitdagende smaken. Aanrader!

Jolanda
20 dezembro 2021

Heerlijke pizza's. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefanie
18 dezembro 2021

Pizza's werden netjes op tijd geleverd en bezorger was beleefd/vriendelijk. Pizza's waren lekker warm. Op de pizza met salami en spinazie zaten 5 plakjes vlees en 4 halve blaadjes spinazie.... veel vet, weinig smaak. Jammer!

Hermen
18 dezembro 2021

Heerlijke pizza’s! Fijne bodems, de specials zijn verrassend lekker

Roel JAN
17 dezembro 2021

Tweede keer pizza’s gehaald. Weer echt lekker. Niet de standaard pizza die op zoveel plekken kan halen. Echt iets bijzonders

Ineke Swart
17 dezembro 2021

Super dat je zo netjes op de hoogte wordt gehouden van de bestelling en snel bezorgd! Een aanrader.

Denise Tichelaar
15 dezembro 2021

Heeeeerlijke pizza! Unieke smaken en perfecte bodem!

De Looze
15 dezembro 2021

Heerlijke pizza, rijk belegd met verse ingrediënten. Echt super lekker! Zekere aanrader

Liesbeth
15 dezembro 2021

We aten een proeverij van lasagne. Alle drie overheerlijk met een eigen smaak.

B
12 dezembro 2021

Heerlijke pizza’s, wat een top kwaliteit. Baba ganoush ook 👌

Neelke
7 dezembro 2021

Bestelling precies op tijd klaar, originele en heerlijke pizza (aanrader!) en vriendelijke bediening.

Elske
6 dezembro 2021

Heerlijke pizza's. Op tijd bezorgd

Marcelle
6 dezembro 2021
Jos
1 dezembro 2021

Was een bezoek nav het artikel in het ND, top product! Erg van genoten, we komen terug.

Merijn Spies
1 dezembro 2021
Christa Van keeken
29 novembro 2021
anoniem
29 novembro 2021
Nicky
27 novembro 2021

Lekkere pizza!

Jan Hein van Kessel
26 novembro 2021

De pizza's waren werkelijk heerlijk, de lasagna was gemiddeld.

Ron
26 novembro 2021

Prima pizza’s en uitstekende communicatie mbt bezorging.

Elske
25 novembro 2021

Heerlijke pizza, lekker gekruid, weer eens wat anders dan de standaard Italiaanse. Ik kom zeker nog terug. Het restaurant ziet er ook gezellig en sfeervol uit!

Astrid
23 novembro 2021

Super lekkere pizza”s! Alleen de Margerita was erg dus en had wat weinig kaas en wat te veel tomaten saus. Verder echt heerlijk! Top!

MvD
21 novembro 2021

Lekkere volkoren bodem! De Tamari was heel (lekker) zoet, anders dan we verwachtten van een pizza, meer iets voor bij de koffie. Misschien erbij vermelden op de website? De andere pizza’s waren ook heerlijk. Super snelle bezorging en precies op de tijd die was aangegeven in de mail. Voor herhaling vatbaar!

Vermeer
21 novembro 2021

Heerlijke pizza’s en bezorging op tijd, topservice!

Bar
20 novembro 2021

Lekkere pizza’s. pluspunt: met andere toppings! Ook de tiramisu was heerlijk. Jammer dat jullie bij ons niet komen bezorgen.

Faye
20 novembro 2021

Heerlijke pizza en op tijd

Sander
19 novembro 2021
Lenting
18 novembro 2021

Pizza s waren heerlijk. Goed van smaak!! Helaas was de tiramisu niet helemaal goed. Smaak was prima maar de room waterig: ingestort gok ik door de warmte van de pizza? Al is het wel appart verpakt vervoerd voorzover we konden zien. Echter de pizza's waren zo lekker dat we zeker vaker gaan bestellen!

Annelotte
17 novembro 2021

Echt top! Super lekkere pizza en snelle bezorging :)

Oeds Blok
15 novembro 2021

Wij hebben heerlijk gegeten van (afhaal) viergangen diner! Tricolore Italiaans: eenvoud, smaakvol en gezond!

Arjen
15 novembro 2021
Wouter
15 novembro 2021

Pizza (Cumo Halal) was slap en een vettige bende, vet droop er letterlijk vanaf. Hierdoor was de bodem ook helemaal slap waardoor het niet lekker weg at. Smaak was wel goed maar vanwege de liter vet toch maar 3 sterren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
15 novembro 2021

Verrassend, smaakvol en zeker voor herhaling vatbaar. Wij werden telefonisch goed op de hoogte gehouden hoe laat er bezorgd zou worden. Prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Riemslag
14 novembro 2021

Great pizza’s, especially the speziale ones

Jolanda
14 novembro 2021

Het deeg van de pizza was heerlijk. De 4 formaggi pizza was lekker, maar minder smaakvol dan andere pizza's die ik eerder at. De calzone viel helaas ook wat tegen. Volgende keer maar een gewone pizza bestellen.

Hedi
13 novembro 2021

Heerlijke pizza & baba ganoush

Mieke
13 novembro 2021
K
12 novembro 2021

Heerlijke, verse pizza!

Boaz
12 novembro 2021

Heerlijk die smaken uit Iran en Syrie. Superkrokante bodem, echt perfect!

Joshua
12 novembro 2021
Harmjan Boddeus
11 novembro 2021

Heerlijke pizza's gegeten. Topings zijn echt anders dan standaard, gezonder, veel ingrediënten. En originele smaken. Bezorging was iets later dan toegezegd, maar hele aardige bezorger.

Donker
11 novembro 2021

Heerlijke traditionele pizza's met veel topping. Zal er zeker vaker bestellen.

Jaap
11 novembro 2021

Wat een lekkere pizza's! Zowel de italiaanse als de iraans/perzische vielen zeer in de smaak. De italiaanse met natuurlijk de bekende combinaties en goed uitgevoerd, de speziale én goed én verrassend. We zijn best kritische pizza-eters :-) maar dit is echt goed. En prettige bezorging, snel, vriendelijk, correct en precies op afgesproken tijdstip. Een aanrader, wij gaan hier zeker nog eens bestellen.

Mirthe
10 novembro 2021

Super lekkere pizza!!

Peter Floor
10 novembro 2021