Reviews from AMOROSO Amersfoort

Recent reviews

5.0
Rick Visser
10 February 2024
Jeannette
1 February 2024

Hele lekkere pizza met mooie dunne bodem!

Lotte
27 January 2024
Ed
19 January 2024

Weer lekker!

Ria
18 January 2024

Lekkere en originele pizza’s. Wat later bezorgd maar keurig vooraf gebeld. En goed warm geleverd. We kregen alleen 2x een Tonno geleverd ipv een Tonno en een Pugliese. De Mossakhan was zeer rijk belegd met kip, dat mag wel wat minder. De walnoten ontbraken, die zouden het afgemaakt hebben. Nu was het vooral ui en kip. Bedankt voor het bakken en bezorgen We hebben een heerlijke ontspannen avond met onze gasten gehad.

Elise
6 January 2024

De beste pizza's van Amersfoort!

Susanne Landman
23 December 2023

Super veel keus en enorm lekkere pizza!

Peter
21 December 2023

👍 weer erg lekker

Chris
11 December 2023

Geweldige pizza's, net even anders dan de meeste aanbieders en vooral heel lekker

Overhoff
9 December 2023

Vriendelijk aan de telefoon, met enige moeite online bestelling geplaatst, daarna een accurate mailtoezending dat de bestelling was aangekomen, de volgende dag(ik had een dag van te voren besteld) nog een bevestiging en een mail dat ze onderweg waren met de bestelling. Het was een grote bestelling voor 7 personen, het was lekker, er was niks mis mee!

Elmar
4 December 2023

Pizza was top. Bezorging was niet heel snel maar dit werd wel duidelijk aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
1 December 2023

Lekkere pizza's, warm bezorgd en prima op tijd

Ek
19 November 2023
Rita
18 November 2023

Top kwaliteit, super bezorging, altijd op tijd

Hilbert
15 November 2023

Pizza heerlijk zoals altijd, helaas dit keer een koude pizza.

Karlijn
10 November 2023

De gerechten waren heerlijk, maar tegelijk wel koud en verschoven in de aluminium verpakking. Wellicht valt daarin nog verbetering aanbrengen. De bezorger was aardig, fijn!

Rita
4 November 2023

Super kwaliteit, top bezorging. Communicatie is ook altijd goed

Henk
27 October 2023

Heerlijke pizza en razendsnel bezorgd. Perfect!

Michael
23 October 2023

Pizza's waren weer top! Service was vriendelijk als altijd. Probeer zeker ook eens hun specialiteiten, minder traditioneel maar o zo lekker! Onze favoriet: pizza met granaatappel.

S.J.Schalkwijk
22 October 2023

De pizza's smaakten heerlijk maar ze zijn in vergelijking tot een paar maanden terug een stuk kleiner en de pizza Parma was erg mager belegt.

Astrid
15 October 2023
Colin
13 October 2023
Erwin
13 October 2023

Beste pizza in Amersfoort! Echt genieten.

Anita
9 October 2023

Heerlijk!! En vriendelijk personeel

Tjeerd
8 October 2023

Gisteren weer 1 van de 'Speziale' besteld. De Mossakhan. Heerlijk! Die Iraanse twist aan de pizza blijft bijzonder. En de bezorger was zelf eerder dan afgesproken!

Peter
2 October 2023

👍👍👍

Martijn
30 September 2023
Romee
29 September 2023
Tjeerd Boersma
16 September 2023

2x een Speziale besteld en weer genoten vd heerlijke smaak! Blijft bijzonder dat het deeg zo licht verteerbaar is en je niet dat volle gevoel krijgt. Bezorger was stipt op tijd

Jeroen Mol
11 September 2023

Weer hebben wij kunnen smullen van de lekkere pizza’s van Amoroso. De pizza’s zijn telkens weer goed belegd en op smaak. Keep up the good work 👌

Denise
2 September 2023

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s! Een van de beste pizzeria’s waar wij hebben besteld tot nu toe. Gaan hier zeker vaker bestellen.

Maarten
31 July 2023

Pizza kwam kwartier te vroeg, we waren gelukkig al wel thuis

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Florian
30 July 2023
Anita
28 July 2023

Overheerlijke pizza en focaccia! Echt een aanrader

Frank
15 July 2023

Zoals altijd goed, ook de bezorging ging vlot op vrijdagavond.

Brigitta
10 July 2023

De pizza's waren goed, zelfs de temperatuur bij een te late levering was redelijk. De levering was 25 min. later dan de gevraagde tijd en 24 min. na het moment van het vertrek van de locatie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
8 July 2023

Lekkere pizza, er werd ook een lege doos bij bezorgd, geen idee waarom?

Barend
6 July 2023

Tot nu toe de beste pizza in Amersfoort, hulde voor deze nieuwe zaak!

Kees
3 July 2023

Heerlijke pizza's. Jammer dat de kortingscode niet werkte

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irena
29 June 2023

Lekkerste pizza van Amersfoort, bestel al zeker een jaar lang altijd hier mijn pizza en hoef nooit lang te wachten! Bezorging is altijd top!!

Frank
24 June 2023

Eerder op de dag besteld voor 17:45 en om 17:43 was de bezorger er, vriendelijke gozer ook. Pizza’s was zoals altijd weer top!

Noud Rashtizadeh
13 June 2023

Wat een top Pizza's! Ik begrijp niet waarom ik deze zaak niet eerder heb ontdekt. Wat een liefde zit er in die pizza's. De bodem is perfect! krokant, licht verteerbaar en heerlijk van smaak. Toppings zijn vers en de pizza voelde alsof hij net uit de oven kwam.! een echte aanrader!

Gijs&Eva
11 June 2023

Hele goede pizza’s! Goede bodem, goed en vers beleg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aisha
2 June 2023

Een top service! Terwijl ik zelf een fout had gemaakt met de bestelling. Toen ik erover had gebeld was de meneer aan de telefoon zo lief en zorgzaam. Dat het helemaal goed was uitgekomen!

Tessa
27 May 2023
Jon
26 May 2023

Beste pizza in Amersfoort!

L.
19 May 2023

Snel, dunne bodem, lekkere pizza

r hagg
6 May 2023

We hadden 4 pizza's: Capri, Verde Toscane en 2x Mossakhan. De eerste 2 waren oke, de Mossakhan waren aan de te droge kant en de walnoten konden we niet vinden. Er leek ook iets te missen, iets wat de pizza smeuiger maakt. Alle andere ingredienten die op de site staan bij deze pizza waren er, maar toch... We hebben er zelf wat tomaat aan toe gevoegd en dat hielp wel. Ik wil hem nog wel keer komen proeven ... de kruiden zijn lekker.

Emal
29 April 2023

Lekkerste pizza van Amersfoort

Marloes
28 April 2023

Wij hadden een fout gemaakt in de bestelling maar AMOROSO reageerde ontzettend klantvriendelijk en we hebben heel snel kunnen genieten van heerlijke pizza’s naar wens! Bedankt! We gaan hier zeker nog eens bestellen.

Wouter
21 April 2023

4 pizza's besteld gisterenavond en opgehaald. Ze waren werkelijk TOP! Verrassende varianten, allemaal superlekker. Gaan hier zeker vaker bestellen. Op verzoek werden de pizza's in stukken gesneden.

Eline
16 April 2023

Heerlijke pizza's, precies op tijd klaar om opgehaald te worden!

Guido
12 April 2023

superlekker en altijd op tijd

Rianne
20 March 2023

De kwaliteit en smaak zijn prima maar de afwerking van de pizza uit de oven kost te veel tijd waardoor de pizza’s erg afkoelen. De lasagna was maar half warm de onderkant was nog helemaal koud

Eline Noordhof
19 March 2023

Vanwege mijn verjaardagfeest waar kinderen bij aanwezig waren. Hadden we van te voren geïnformeerd hoe lang de bestelling ongeveer zou duren. Toen is er gezegd dat het tussen de 30 a 45 min zou duren. Uiteindelijk bleek het anderhalf uur te zijn. Waardoor een deel van m’n gasten, zelf ergens anders hebben gegeten. Omdat het anders te laat zou worden voor hun kind, aangezien ze ook nog terug naar huis moesten rijden met de auto. Hierdoor heb ik niet op m’n verjaardagfeest gezellig samen met m’n vrienden kunnen eten.

Rianne
13 March 2023

Zoals altijd super lekkere pizza’s. Er was iets met de bezorging misgegaan maar ik werd netjes hierover gebeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
4 March 2023
Wevers
2 March 2023

Heerlijke pizza's, unieke smaak. Bezorging was mooi op tijd

Niels Klaassen
1 March 2023
Ed
26 February 2023

Lekker!

Nimberg
24 February 2023

de bestelling was precies op de tijd die we aangegeven hadden en de bezorger was erg vriendelijk en attent.

Rick Visser
23 February 2023

Heerlijk en vers! We zijn benieuwd naar de inrichting van het restaurant.

Peter
20 February 2023
Chantalle
17 February 2023

Stipt op tijd. Heerlijke pizza’s gehad

EH
13 February 2023

Lekker verse pizza! Iets duurder maar de ingrediënten zijn ook beter. En snel bezorgd

Denise
9 February 2023

Al een aantal keer gehad dat als ik iets extra’s erop bestel dat het erg weinig is, ook bij beide pizza’s was de beleg erg weinig (op 1 pizza prosciutto 3 plakjes ham) maar over het algemeen wel lekkere pizza’s en verder goede kwaliteit

Daisy
5 February 2023
Tessa
4 February 2023

Heerlijke pizza’s, houdt eigenlijk niet van afhaalpizza maar deze zijn favoriet hier! Snelle en vriendelijke bezorging!

Laurens
4 February 2023

Top pizza’s, 10 sterren. Probeer het zelf maar

Fenne van Heugten
3 February 2023

Super goede pizza’s, exact optijd bezorgd

Melanie
2 February 2023

Al meerdere malen met plezier hier besteld. Vandaag een beetje teleurgesteld - op een pizza met olijven als een van de ingredienten zaten maar 2 olijven, en de bezorger was 25 minuten te laat. Erg jammer. Verder waren de pizza's wel lekker.

Roland
1 February 2023

Alles heel goed. Alleen de extra's doe ik op de pizza had besteld heb ik niet veel van gezien. Vorige keer zonder extra's besteld en was hij beter gevuld.

Willem
22 January 2023

Uitstekende pizza’s. Ik had zelf een foutje gemaakt in mijn bestelling (gekozen voor afhalen ipv bezorgen). De bestelling werd zonder mopperen en meerkosten alsnog bezorgd. Grote klasse!

Tjeerd
21 January 2023

Vandaag o.a. de Calzone met kip gegeten. Beetje scherp laten maken. Heerlijk! Bezorging was exact op afgesproken tijdstip

Gerhard
14 January 2023

Heerlijk eten en de bezorging was netjes op tijd zoals (bijna) altijd.

Martin
12 January 2023

De Lasagne was helaas helemaal koud toen het bezorgd werd. Ondanks dat was de smaak nog best oké.

Martin
12 January 2023

Best pizza’s in town

Suzanne
11 January 2023

Altijd lekkere pizza's, net anders dan anders. Heerlijke bodem.

Brigitta Kellerman
9 January 2023

Helaas werden wij voor de 2e keer teleurgesteld. Pizza besteld voor 19.15 uur maar wat kwam er geen pizza. Gebeld kreeg toen de mededeling dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk kwam deze om 20.00 uur pizza lauw en de calzone koud. Kregen wel twee nieuwe aangeboden maar niet geaccepteerd omdat we geen zin hadden om nog langer te wachten. Wederom heel teleurstellend dit weer.

Tomas
8 January 2023

Lekkere pizza!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
8 January 2023

Wederom veel en veel te laat met de bestelling. Al weer moest ik hier achter aan bellen. Hiermee verlies je klanten!

Reaction from AMOROSO

Beste Martin, wat vervelend dat de pizza's te laat zijn bezorgd. Wij willen graag dat al onze klanten tevreden zijn en vinden het dan ook fijn dat u dit bij ons meld. Uiteraard willen wij dit goed maken met een korting op een volgende bestelling van 30%. Wij hopen dat u weer een volgende keer bij ons wilt bestellen en wij zullen ons uiterste best doen om u weer een positieve ervaring te geven. De kortingscode is Martin, dit kunt u de volgende keer invoeren. Wij hopen u op deze wijze tegemoet te komen. Met vriendelijke groet, Pizzaria Amoroso

Wietse
2 January 2023

Pizza vooraf besteld voor afhalen, maar op afgesproken tijd moest de pizza nog gebakken worden. Betaling verliep slordig, 2 keer afgerekend via pin apparaat. Na veel gedoe toch geld terug gekregen. Bij thuiskomst was de pizza uiteindelijk koud geworden en de hele inhoud was van de pizza gelekt doordat het tasje scheef droeg. De smaak van de focazzia pesto was veel te zout.

Cynthia
29 December 2022

Hele goede kwaliteit pizza. Echt aanrader!

Anne
26 December 2022

Lekkere pizza, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brigitta
18 December 2022

Bijna twee uur moeten wachten op mijn bestelling. Ik adviseer dat je altijd een tijd invult want vul je zo snel mogelijk dan moet je twee uur op je bestelling wachten en deze kwam ook nog eens lauw/koud aan. Na ruim uur hebben wij gebeld waar onze bestelling bleef kreeg als reactie ja sorry hoor maar het is druk en ik zie dat uw bestelling onderweg weg. En die kwam dus daarna nog een uur later. Al met al zeer teleurstellend

Ellen
18 December 2022

De pizzas waren van slechtere kwaliteit dan we gewend waren. De pizza pesto was al helemaal droog en afgekoeld. De bestelling kwam 45 min te laat.

Judith
13 December 2022

Altijd heerlijke pizza!

Geke Niemeijer
11 December 2022

Levering op tijd, verse heerlijke pizza’s!

Martin
11 December 2022

Om 19 uur een pizza besteld en deze werd, na 2 maal bellen, pas om 21:30 met excuus geleverd. Uitermate teleurstellend

Julia
11 December 2022

Prima pizza maar bezorging duurde twee uur en ze kwamen lauw aan. Ze gaven wel een gratis drankje voor het lange wachten.

Pieter
5 December 2022

Heerlijke pizza's zoals altijd. Alleen was de calzone niet goed warm. De andere trouwens wel. Bezorger was iets eerder dan aangegeven, maar 45 minuten is wel een lange tijd.

Tjeerd
2 December 2022

samen met een paar zakelijke relaties tijdens een 'pizza-meeting' genoten van heerlijke pizza's. Voor mij al bekend, maar de mensen die de pizza's voor het eerst aten, waren erg enthousiast. 'Echt anders dan anders' en 'wat een heerlijke smaken' waren de opmerkingen.

Henk
28 November 2022

Super lekkere pizza, rijkelijk belegd en fantastische bodem, die ook erg smaakvol is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lars
27 November 2022
Marga
26 November 2022

Erg lekker. Goede toppings

Ed
24 November 2022

Weer top!

Arjen
22 November 2022
Lieke
21 November 2022

Heerlijke pizza’s voor een goede prijs. Absoluut een aanrader!

Ed
18 November 2022

Pizza zoals altijd; super 👍

Hari
16 November 2022

Lekkere pizza’s en supersnel bezorgd! Aangenaam verrast🤩